123 Go →
To CBOX

© 2013 Inspired By Twitter . 90.9% by Ohmyungshoe . Service and Terms are from her . The helper and some basecodes are from HER . Empowered by Blogger
nothing special in N.Y.

20110101 | 9:14 AM

taun baru pas di liburan , menyenangkan :D
tapi nggak untukku , aku buuoooseeeeeeeen banget .
nothing special in new year ini -,-

liburan , aku gaboleh maen jadi cuman dirumah .
uoooh rasanya seperti dipenjara .
kegiatannya cuman makan tidur makan tidur .
BOBOTku nambah ini , aaaa T.T

the last day before new year , dirumah juga .
cuman sama my mommy .
my sister ada tapak suci , tapi batal trus maen dirumahnya faza .
my father jadi ketua panitia di event tahun baru di wisma .
aaaaaaaaaaa aku ga ngapa2in ? cuman hapean hiks .

aku mau nginget #2010memories ni wkwk :D
banyaaak deh , dari sedih sampe seneng ada semua :D

#2010memories aku nakal banget sampe hape disita dan gaboleh maen lagi .
#2010memories aku pernah bertengkar sama @Rawr_noni hehehe :3
#2010memories sering hutang pulsa di boz :p
#2010memories masih banyaaaaaaaaak lagi .

harapan di #2011 (:

#2011 #berharap ketemu sama @Bondanf2b aaaaaaaa (•̯͡.•̯͡)
#2011 buanyaaaaaaaaaaaaaaaak hehehe :p

we will open the book.
its pages are blank.
we are going to put words on them ourselves.
the book is called opportunity and is first chapter is NEW YEAR's day.
so lets start the new chapter and fill it with happiness, joy ☺ and fun \m/
but dont forget to do something that can bring successes to yourself.
and i wanna say sorry for every mistake that i've done this year.
may next year be better than this year and may God forgive what we have done this year.

HAPPY NEW YEAR :D and GOD BLESS (:

kayak lebaran ya ? minta maaf segala wkwk .
itu copas dari @gitakgilak hehehe


Labels: , , ,



← OLDER
NEWER →